۳ مطلب در مرداد ۱۳۹۴ ثبت شده است

ردّ نظریه مارگلی یوت

ردّ نظریه مارگلی یوت


باتوجّه به عدم صداقت خاورشناسان و غرض ورزی آنان و نداشتن اطلاعات کافی در باره اسلام و محدود بودن مطالعات آنان براثر مشکلات ناشی از زبان شناسی و جامعهشناسی، ما نمیدانیم که جناب مسترمارگلی یوت کدام یک از منابع اصیل اسلامی را مطالعه کرده و چه کتابهایی را خوانده که دلیل قانع کنندهای که او را قانع کند در منابع معتبر اسلامی نیافته است؟!!

چگونه است که همه دانشمندان و محقّقان اسلامی بدون استثناء، حتّی ابن خلدون که به عنوان مخالف احادیث مربوط به ظهور مهدیعلیه السلام شناخته شده، لا اقل به صحّت و شهرت برخی از آن احادیث گواهی داده، و عدّه زیادی از بزرگان و دانشمندان اسلام در نوشته های خود تصریح کرده اند که احادیث مربوط به مهدیعلیه السلام متواتر است و به هیچ وجه قابل انکار نیست، ولی جناب مستر مارگلی یوت، نتوانسته است قانع شود؟!

چگونه است که آن همه حدیث شناسان اسلامی و دانشمندان شیعه و سنّی و حتّی تندرو ترین گروههای اسلامی مانند وهّابیان، احادیث مربوط به مهدیعلیه السلام را در مهمترین منابع روایتی خود نقل کرده و اعتراف نموده اند که در میان این احادیث، احادیث صریح و صحیحی وجود دارد که غیر قابل انکار است؛ ولی جناب مستر مارگلی یوت آنها را انکار میکند؟

!! آیا تعداد ( 6207 ) حدیث که از ( 154 ) کتاب معتبر شیعه و سنّی نقل شده است،با ذکر مشخّصاتی که برای معرّفی مهدی موعود آمده است و اعتراف آن همه حدیث شناس و دانشمند، نمیتواند دلیلی قانع کننده بر اصالت عقیده به ظهور مهدی موعودعلیه السلام باشد، تا نیازی به اقتباس این فکر، از یهود و نصارا، نباشد؟!

اینها سؤال هایی است که خود او باید پاسخگوی آن باشد. به عقیده ما ظاهراً خاورشناسان و اسلام شناسانی چون مارگلی یوت به دلیل محدود بودن مطالعات شان، تحت تأثیر نوشته های ابن خلدون قرار گرفته و به انکار احادیث مربوط به مهدی علیه السلام پرداخته اند؛ در صورتی که منطق ابن خلدون کاملًا نادرست و انگیزه مخالفت او با احادیث مزبور، تعصّب های خاصّ مذهبی و پاره ای از مصلحت اندیشی های بی دلیل است.



جنبش سایبری سفیران موعود (عج) - http://safiran-e-mouood.blog.ir

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰
محمد ابوعلی

نظر مارگلی یوت

نظر مارگلی یوت اسلام شناس اروپایی در باره حضرت مهدی علیه السلام



بسیار شگفت انگیز است که جستجو گرانی از غرب همچون مارگلی یوت در مسأله مهدویّت به کنکاش و تحقیق پرداخته و به انکار احادیث مربوط به مهدی علیه السلام برخاستهاند و پیدایش عقیده به ظهور مهدی موعود اسلام را، ناشی از ظلم، فشار و تبعیض در جامعه اسلامی، و پریشانی، و آشفتگی اوضاع نابسامان جهان اسلام پس از رحلت رسول اکرم صلی الله علیه وآله وسلم و ناشی از نا امنی حاصل از آن، دانسته است.

نویسنده کتاب دیباچه ای بر رهبری در این باره می نویسد :مارگلی یوت، اسلام شناس بزرگ اروپایی، در مقاله تحقیقی خود در باره مهدی که در سال 1915 میلادی برای دائرة المعارف دین و اخلاق نگاشته است، پس از نقد تفصیلی از احادیث مربوط به مهدیعلیه السلام و ریشه شناسی واژه مهدی، در اصالت احادیث که از پیغمبر اسلامصلی الله علیه وآله وسلم باشد تردید میورزد و همچنان منشأ اعتقاد به مهدیعلیه السلام را، در نابسامانی ها و اختلافات جهان اسلام پس از وفات پیامبرصلی الله علیه وآله وسلم جستجو می کند.285

نویسنده در ادامه می نویسد: مارگلی یوت می گوید: احادیث را هرگونه تفسیر کنند، دلیلی قانع کننده در دست نیست که تصوّر کنیم پیغمبر اسلام صلی الله علیه وآله وسلم ظهور یک مهدی را برای احیا، تحقق، اکمال و تقویت اسلام، لازم و حتمی شمرده باشد. لیکن درگیری آتش جنگ داخلی در میان یک نسل پس از وفات پیغمبر و درهمی و آشفتگی جهان اسلام که بر اثر اختلافات آنان با یکدیگر روی داد، موجب اقتباس فکر ظهور منجی از یهود یا مسیحیان گردید که به ترتیب در انتظار و بازگشت مسیح بسر میبرند.286


 




285) دیباچه ای بر رهبری، ص200

286) همان، ص



جنبش سایبری سفیران موعود (عج) - http://safiran-e-mouood.blog.ir


۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰
محمد ابوعلی

مسأله مهدویّت و اندیشه ظهور حضرت مهدی علیه السلام

مسأله مهدویّت و اندیشه ظهور حضرت مهدی علیه السلام

 

مسأله مهدویت و اندیشه ظهور حضرت مهدی علیه السلام، و این که وی از سلاله پاک خاندان نبوّت، و از دودمان مقام شامخ ولایت (پسر عمّ، جانشین، و وارث علوم رسول خداصلی الله علیه وآله وسلم علی بن ابی طالب علیهما السلام)، و از ذریّه طیّبه دخت گرامی پیامبرصلی الله علیه وآله وسلم، بزرگ بانوی بانوان عالم حضرت فاطمه زهراعلیها السلام، و از نسل سرور آزادگان جهان حضرت حسین بن علی علیهما السلام است، یکی از مسائل بسیار مهمّ دینی و مشهور اسلامی است. مسأله مهدویّت و اندیشه ظهور مهدی موعودعلیه السلام در آخر الزمان، در آیین مبین اسلام، مسأله ای اصیل، ریشه دار و با سابقه است که هرگز با گذشت زمان کهنه و فرسوده نمی گردد، و با آن که از زمان رحلت پیامبرصلی الله علیه وآله وسلم تاکنون، مدّت چهارده قرن از آن میگذرد، نه تنها از فروغ این عقیده کهن و باستانی کاسته نشده است، بلکه با پیشرفت سریع صنعتی، و انحطاط اخلاقی جوامع بشری، و احساس یأس و نومیدی، و زندگی سراسر رنج زا و درد آلود،هر آن و هر لحظه، عشق سوزان بشریّت نسبت به وجود مقدّس حضرت مهدی علیه السلام بیشتر، و نور امید و آرزو در دلهای خداپرستان افروخته تر، و اشتیاق توده های محروم و دردمند،برای ظهور آن خورشید فروزان شعله ور تر می گردد. در آیین مقدّس اسلام کمتر مسأله ای را می توان یافت که به اندازه مسأله مهدویّت بدان روایت نرسیده « مهدویّت » اهمیّت داده شده باشد، و شاید بتوان گفت: در مورد هیچ مسألهای از مسائل حیاتی اسلام به اندازه مسأله که پیشوایان معصوم علیهم السلام، آنها را به وجود مقدّس حضرت مهدی علیه « قرآن کریم » است. زیرا علاوه بر آیات متعدّدی از السلام تفسیر و تأویل کرده اند، روایات فراوانی از طریق اهل سنّت نیز از پیامبر گرامی اسلام صلی الله علیه وآله وسلم و صحابه و تابعین و ائمّه معصومین علیهم السلام در باره ظهور مبارک آن یکتا بازمانده حجج الهی وارد شده است، در این روایات، ویژگی های شخصی و اوصاف و جزئیّات زندگی آن یگانه مظهر قدرت خداوندی بیان گردیده، و هم اکنون بیش از شش هزار حدیث از منابع و مدارک معتبر شیعه و سنّی در باره آن وجود مقدّس در دسترس ما قرار دارد.

مسأله مهدویّت، و اندیشه ظهور حضرت مهدیعلیه السلام و گسترش جهانی ایمان اسلامی، و حکومت جهانی واحد، « مدینه فاضله » پیروزی نهایی حق بر باطل، و استقرار کامل و همه جانبه ارزشهای انسانی، و بالاخره تشکیل صالحان و » ریشه قرآنی دارد. قرآن کریم، با قاطعیّت هرچه تمامتر، پیروزی نهایی ایمان اسلامی، و غلبه قطعی « مسلمانان » در میان بر مستکبران و زورمداران، و کوتاه شدن دست جبّاران و ستمکاران از دامان محرومان و مستضعفان، و آینده درخشان « پرهیزکاران فرزندان انسان را، در پرتو حکومت حقّ و عدل الهی به همه مسلمانان و پیروان ادیان وعده داده است.



جنبش سایبری سفیران موعود (عج) - http://safiran-e-mouood.blog.ir

۱ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰
محمد ابوعلی